Filtra tu búsqueda



Joan blog-era Euskal enpresaren blog-a

Zure enpresarentzat garrantzitsua den eguneroko informazioa

Albisteak 21 iraila, 2023 Lurzorua SPRILUR

Goxart, gozoenaren arteak eremua handitu du Mutrikuko Mijoa poligonoan

Deba Bailarako Industrialdea, S.A. enpresa-sustapeneko sozietateak hura instalatzea ahalbidetu eta bideratu du, negozioaren hazkunde-ziklo berri bati hasiera emateko aukera izan dezaten.…
Leire eta Aitor beren lantegi berrian, denon gozamenerako gozokiak prestatzen

Leire eta Aitor, berez dira gozozaleak eta grinatsuak, eta hamar urte pasatxo daramatzate Debabarreneko negozioaren enbaxadore izaten.

 

Goxartek hasiera eman dio beste jarduera-ibilbide bati Mutrikuko Mijoa poligonoan 600 metro karratuko pabiloi bat handitu eta egokitu ondoren. Deba Bailarako Industrialdea, S.A. enpresa-sustapeneko sozietateak hura instalatzea ahalbidetu eta bideratu du, negozioaren hazkunde-ziklo berri bati hasiera emateko aukera izan dezaten.

 

Leire Egaña eta Aitor Ruiz dira Gipuzkoako ETE horren ordezkariak. Dena ematen dute arte gozo horren alde eta harekin konprometituta daude. Kalitate handiko gozogintza gozogintzaren filosofia tradizionalarekin eta artisau-filosofiarekin uztartzea da bere funtsa. Leire txokolate zale amorratua da eta Aitor, maisu handiekin ikasia, izozkigintzaz eta bere teknika berriez maiteminduta dago.

 

“Gure helburua da bezeroek gure gozokien kalitateaz eta esentziaz gozatzea“, dio Aitorrek.

Biek inbertsio handia egin dute espazio berri hau egokitzeko. Orain, beren lantegi propioa izango dute, gozokiak, hostoreak eta produktu deribatu berriak sortzeko, diseinatzeko eta ekoizteko. Lantegi berriaz gain, Goxartek hiru denda ditu Deban eta Mutrikun.

 

Beren enpresa-ibilbidean, Ondarroan, Donostian eta Deban egon ziren, sektorean trebatzeko eta hasteko lehen urratsak emateko eta, ondoren, Leonen eta Valentzian sendotu zuten beren ezagutza. Negozio propio bati ekiteko bidea ireki zien horrek. Gaur egun, sektoreko aditu eta profesionalen laguntza jasotzen dute, produktu berrietan eta kalitate arloan hobetzeko eta aurrera egiteko.

 

Sorkuntzen zigilua artisau erara eta kalitate handiko osagaiekin egiten delako islatzen da, eta horrek emaitza osasungarriagoa eta bikainagoa ematen die beren produktuei. Bederatzi genero mota online daude eskuragarri, eta horietako asko etxez etxe banatzen dira.

 

Lotutako albisteak

20 abendua, 2024 Lurzorua
Eusko Jaurlaritzak eta Santurtziko udalak Santurtziko Etxe Uliko zabortegiaren berroneratzea azkartzeko akordioa sinatu dute
Irakurri gehiago
10 abendua, 2024 Lurzorua
Argi berdea Sprilurren Pasaiako bulego-eraikinaren ingurua berrurbanizatzeko
Irakurri gehiago
10 abendua, 2024 Lurzorua
Sprilurrek eraiki berri bat eraikitzen ari du Ortuellako Ballonti poligonoan erabilgarri dagoen azken partzela industrialean
Irakurri gehiago
5 abendua, 2024 Lurzorua
2024ko Lurzoruaren Munduko Eguna erabilerarik gabe dauden kokaguneen berreskurapenarekin ospatzen da Euskadin, bertan proiektu berriak ezartzeko
Irakurri gehiago
22 Azaroa, 2024 Lurzorua
Eibarrek 9.625 metro karratuko hirugarren sektorerako eraikin berria izango du Erisonon urtea amaitu baino lehen
Irakurri gehiago
Joan blog-era

Laguntza berriei buruzko azken orduko albisteak

ETEentzako, merkatuak dibertsifikatzeko, atzerriko bekak, nazioarteko lizitazioak, itzuli beharrik gabeko dirulaguntzak esportazioak sendotzeko, ezarpenak egiteko laguntzak edo nazioartekotzeko prestakuntza espezifikoa.

Interesgarria, ezta?
// Kanal espezializatuak

Jarrai iezaguzu. Kanal espezializatuak
eta eguneroko berriak